Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Radu Bufan

Profesor universitar doctor, conducator de doctorat la Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timisoara, unde preda Fiscalitate, Dreptul insolventei, Drept fiscal european, Drept fiscal si contabil. A initiat masterul de Drept fiscal de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, unde si preda si Teoria Generala a Dreptului Fiscal.

Este expert contabil al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, consultant fiscal al Camerei Consultantilor Fiscali, managing partner la firma de consultanta ABA din Timisoara si avocat membru al Baroului Timis, specializat in dreptul fiscal. De asemenea este presedinte si membru al International Fiscal Association, consultant stiintific al revistei de insolventa "Phoenix" si membru in consiliul de onoare al Revistei Romane de Drept al Afacerilor.

A absolvit Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Timisoara (1979), Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti (1987). A obtinut titlul stiintific de Doctor in drept, cu teza Procedura reorganizarii si lichidarii judiciare (Conducator stiintific – Prof. Dr. Stanciu D. Carpenaru).

A publicat peste 80 de studii, articole si comunicari stiintifice, precum si mai multe carti (singur sau in colaborare), dintre care amintim: Tratat de drept fiscal, vol. I. Teoria generala a dreptului fiscal (2016); Tratat practic de insolventa (2014); Codul fiscal comentat (2008); Drept fiscal al afacerilor (2003); Reorganizarea judiciara si falimentul (2001), Drept financiar (2000).

Profesorul Radu Bufan este initiatorul Conferintei Nationale de Drept Fiscal, organizata de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept a Universitatii de Vest si International Fiscal Association Romania, in parteneriat cu Editura Hamangiu. La editia din 2016, va sustine, impreuna cu Natalia Svidchi, o comunicare cu tema: Este TVA un sistem ce poate fi judecat dupa principiile si regulile de drept?

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Tratat de drept fiscal

Volumul I. Teoria generala a dreptului fiscal
95,00 lei 85,50 lei
-30%
Indisponibila
Imagine Tratat practic de insolventa