Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Statistical Package for Social Sciences - SPSS. Teorie si aplicatii

ISBN/ISSN: 978-606-27-2277-7
Editura: Hamangiu
70,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Manualul "Statistical Package for Social Sciences - SPSS. Teorie si aplicatii" este un instrument util studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, oferind informatii esentiale si exemple concrete despre utilizarea programului pentru analiza datelor.
Veti invata cum sa importati, sa gestionati si sa analizati datele, precum si sa realizati rapoarte si grafice de calitate.
El va ofera cunostintele necesare pentru a capata abilitatile pentru a intelege si a interpreta rezultatele analizelor statistice.
Acest manual de statistica cu SPSS se adreseaza tuturor celor care sunt interesati sa invete despre utilizarea programului SPSS pentru analiza datelor. Este conceput pentru a oferi informatii esentiale si exemple concrete pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca deprinderile, cunostintele si abilitatile in utilizarea programului IBM SPSS.
Lucrarea reprezinta un bun indreptar pentru imbunatatirea deprinderilor privind analiza cantitativa si initierea in Data Science, Inteligenta Artificiala si invatare automata.
Autorul

 

Detalii tehnice
Data aparitiei08 mai 2023
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini295
Format145x205 mm
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Titi Paraschiv
DIN ACEEASI CATEGORIE - Comunicare si negociere