Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Mioara Udrica

In prezent preda la Facultatea de Finante-Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti. Membru al International Society for Teacher Education. Membru al consiliului editorial pentru World Journal of Education din Toronto, Canada. Membru al consiliului editorial pentru Journal of Knowledge Management, Economics and Information Technology.

A absolvit cursurile Facultatii de Matematica a Universitatii din Bucuresti si cele ale Facultatii de Planificare si Cibernetica Economica, Academia de Studii Economice, Bucuresti. Doctor in economie al Academiei de Studii Economice din Bucuresti – specialitatea Informatica de gestiune. Principalele domenii de competenta: tehnologia informatiei si comunicatiilor; analiza multidimensionala a datelor organizate in depozite de date; tehnici de modelare orientate obiect utilizate in sisteme informatice; tehnici educationale moderne.

A publicat 14 volume, printre care amintim lucrarea Sisteme informatice economice. Probleme si solutii, Ed. Hamangiu, 2014 si peste 45 de articole (sustinute la conferinte sau publicate in reviste de specialitate). Referent in comisii de doctorat in tara si evaluator extern pentru acordarea titlului de doctor in domeniul educatiei la universitati din strainatate. Colaborator extern pentru: "World Journal of Education", "Journal of Knowledge Management", "Economics and Information Technology", "Education and Research" (BER) "Institute of Education and Research" (IER), "University of the Punjab, Lahore", Pakistan.

Actualizat - Octombrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina