Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Sisteme informatice economice. Probleme si solutii

ISBN/ISSN: 978-606-27-0113-0
Editura: Hamangiu
27,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

In prezenta lucrare, autorii au dorit sa evidentieze legatura dintre cunostintele si abilitatile dobandite de-a lungul anilor, in cadrul unor discipline cu profil informatic, de catre orice tanar care doreste sa invete cat mai mult, sa inteleaga ce se intampla in societatea care-l inconjoara, pentru a incerca sa schimbe in bine mediul economic in care lucreaza sau in care va lucra. Problemele sunt tratate gradual, relevand puncte de vedere diferite, caracteristice nivelului la care se desfasoara procesul de invatare.

Lucrarea este structurata in patru capitole ce trateaza sistemul informatic al organizatiei, problemele ce pot sa apara in derularea proceselor evidentiate prin modele construite pentru analiza activitatii organizationale, pentru gestiunea datelor si utilizarea bazelor de date in eficientizarea activitatii economice.

Exemplele din aceasta carte isi propun sa evidentieze situatii concrete din sistemul informatic modelat, sa contribuie la eficientizarea activitatii desfasurate in sistemele reale. Ele familiarizeaza cititorii cu notiunile de baza privind sistemele informatice, dezvolta un cadru organizat in care acestia sa invete sa faca o analiza eficienta a activitatilor desfasurate in sistemele reale, sa proiecteze baze de date relationale si sa construiasca modele pentru intregul sistem real sau pentru subsistemele in care au fost semnalate situatii problema.

Cartea se adreseaza deopotriva elevilor de liceu, studentilor si absolventilor care doresc sa dobandeasca competente in utilizarea tehnologiilor pentru dezvoltarea sistemelor informatice.

Detalii tehnice
Data aparitiei20 oct. 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini184
Tip copertaCarte brosata