Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Teodora Vatuiu

Studii: A absolvit cursurile Facultatii Managementul Sistemelor Tehnologice, Universitatea Politehnica din Bucuresti si ale Academiei de Studii Economice din Bucuresti – Departamentul de formare continua: Baze de date; Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Bucuresti – Masterat „Politici publice si dezvoltare locala”; Universitatea Constantin Brancusi din Tg-Jiu – Masterat „Administratie Publica Europeana”. Doctor in economie al Academiei de Studii Economice din Bucuresti – specializarea Informatica economica.

Activitate profesionala: Preda in prezent la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti si la Facultatea de Drept si Stiinte Economice din Tg-Jiu. Expert evaluator ARACIS, pentru domeniul Cibernetica, statistica si informatica economica. Membru al INFER – The International Network for Economic Research.
Principalele domenii de competenta: baze de date avansate; sisteme informatice; tehnologia informatiei si comunicatiei; tehnici educationale moderne.

Activitate stiintifica: A publicat 15 volume (autor si coautor), printre care amintim Sisteme informatice economice. Probleme si solutii, Editura Hamangiu, Bucuresti, 2014, si peste 70 de articole (sustinute la conferinte sau publicate in jurnale sau anale indexate in baze de date internationale). Colaborator extern pentru Journal of Knowledge Management, Economics and Information Technology, Education and Research (BER) Institute of Education and Research (IER), World Scientific and Engineering Academy and Society. Participant activ la evenimente stiintifi ce interne si internationale organizate in domeniile IT si educatie.

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina