Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Andreea Simona Varjoghe

Studii: A absolvit cursurile Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, specializarea Informatica Economica ale Academiei de Studii Economice din Bucuresti. A urmat cursuri de specializare in domeniul proiectarii sistemelor informatice si a bazelor de date.

Activitate profesionala si stiintifica: Peste 15 ani de experienta in analiza, proiectarea, dezvoltarea si administrarea sistemelor informatice economice in domeniul comercial si bancar, utilizand platforme de gestiune a bazelor de date, in principal Oracle. A publicat numeroase articole de specialitate (sustinute la sesiunile de comunicari stiintifice universitare si publicate in jurnale internationale).

Principalele domenii de competenta: analiza sistemelor informationale economice; proiectarea si dezvoltarea sistemelor informatice; baze de date; tehnologia informatiei si a comunicatiilor.

Este coautorul lucrarii Sisteme informatice economice. Probleme si solutii, Editura Hamangiu, Bucuresti, 2014, impreuna cu Mioara Udrica, Teodora Vatuiu, Anca Irina Lipcanu.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina