Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Sesizarea organelor de urmarire penala

ISBN/ISSN: 978-606-522-767-5
Editura: Hamangiu
18,30 lei
16,47 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Elaborata prin consultarea materialului legislativ in vigoare la data de 20 iunie 2012, lucrarea de fata este consacrata mecanismelor procesuale care preced declansarea procesului penal.

Autorul a reusit sa imbine intr-o maniera profunda aspectele de drept penal, drept procesual penal si procedurile specifice muncii operative a lucratorilor din cadrul politiei judiciare, realizand o analiza temeinica, clara si precisa a modulului in care functioneaza principiile sesizarii organelor de urmarire penala, abordand si motivand intr-un mod original si constructiv problemele legate de modurile de sesizare, procedurile de urmat si efectele in plan procesual penal. Nu a fost omisa, din punct de vedere comparativ si explicativ, analiza actualei reglementari cu cea similara din noul Cod de procedura penala.

In fata unei teme de un deosebit interes in perfectionarea institutiilor dreptului procesual penal, autorul a reusit in multe privinte sa sugereze solutii ale unor probleme controversate in doctrina si practica judiciara, realizand o cercetare riguroasa si argumentata stiintific.

Prof. univ. dr. Joita Tanase

Detalii tehnice
Data Aparitiei 06 iul. 2012
Categorie generala Studii si monografii
Numar Pagini 160
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Masuri preventive in procesul penal

Masuri preventive in procesul penal

Practica judiciara
36,61 lei 32,94 lei
Indisponibila
Imagine Nulitatile in procesul penal