Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Reorganizarea judiciara

o sansa acordata debitorului aflat in procedura generala de insolventa
ISBN/ISSN: 978-606-522-082-9
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 38,50 RON
34,68 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

   Valorificand ceea ce este dobandit in literatura juridica, romana si straina, si in practica judiciara in materie, printr-un efort propriu de analiza, autoarea pune in evidenta semnificatia si finalitatea dispozitiilor legale privind procedura reorganizarii judiciare, care asigura protectia intereselor creditorilor, ale debitorului si ale societatii, acordand o atentie deosebita dispozitiilor in domeniu (Legea nr. 85/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv cele aduse prin O.U.G. nr. 173/2008), subliniind ceea ce reprezinta progres sau, dimpotriva, regres in reglementarea legala actuala fata de Legea nr. 64/1995.
   Analiza problemelor abordate este cuprinzatoare si aprofundata, iar solutiile propuse in cadrul analizei sunt juste, temeinic argumentate cu dispozitii legale, considerente doctrinare si hotarari jurisprudentiale, fiind fundamentate atat teoretic, dar si corespunzatoare cerintelor activitatii practice.
   Avand o temeinica pregatire in domeniul dreptului comercial si beneficiind de o experienta proprie de judecator de curte de apel, autoarea a realizat o lucrare valoroasa, care va contribui la imbogatirea literaturii juridice consacrate procedurii insolventei.
 
Prof. univ. dr. Stanciu D. Carpenaru

Detalii tehnice
Data Aparitiei22 dec. 2008
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini392
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si

Insolventa persoanei fizice

Tratamentul juridic al supraindatorarii consumatorului
38,50 RON 34,68 RON