Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Procedura insolventei. Efectele deschiderii

Autor: Aurica Avram
ISBN/ISSN: 978-606-522-235-9
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 26,00 RON
23,41 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

  Lucrarea face parte dintr-o serie mai ampla de comentarii dedicate procedurii insolventei, serie deschisa cu volumele privind Raspunderea membrilor organelor de conducere si Procedura insolventei. Partea generala, si reprezinta continuarea fireasca a volumului Procedura insolventei. Deschiderea procedurii, publicat recent in cadrul aceleiasi colectii.

  Prima parte analizeaza toate problemele legate de efectele deschiderii procedurii, autorul comentand pe larg aspectele controversate in materie privitoare la: desemnarea practicianului in insolventa, suspendarea in temeiul art. 36 si opozitia la suspendare, ridicarea dreptului de administrare sau reprezentarea debitorului.

   In ultima parte a lucrarii sunt dezbatute temele referitoare la perioada de observatie, examinarea situatiei debitorului, precum si cele referitoare la stabilirea masei credale (procedura de verificare a creantelor).

  Opiniile exprimate in cuprinsul acestei carti sunt rezultatul unei analize critice a doctrinei si jurisprudentei actuale in materie si urmaresc sa ofere posibilitatea intelegerii cat mai detaliate a institutiilor respective, in contextul ultimelor modificari aduse legii insolventei prin Legea nr. 277/2009 pentru aprobarea O.U.G. nr. 173/2008, fiind deosebit de utila atat avocatilor si judecatorilor, cat si practicienilor in insolventa.

Detalii tehnice
Data Aparitiei23 dec. 2009
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini288
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si

Reorganizarea judiciara

o sansa acordata debitorului aflat in procedura generala de insolventa
38,50 RON 34,68 RON