Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Pasivul succesoral

ISBN/ISSN: 978-973-127-503-1
Pret de coperta: 29,00 RON
26,10 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere
Lucrarea “Pasivul succesoral” scrisa de Adriana Laura Banu este o analiza elaborata a unui concept ce nu a fost inca cercetat in dreptul nostru, pasivul succesoral, el nefiind inca nici macar identificat ca notiune juridica.
Doctrina a analizat punctual un aspect sau altul al acestui concept fara insa a le privi din perspectiva notiunii unitare de pasiv succesoral.
Practica judiciara a avut, de asemenea, prilejul de a se pronunta asupra unor elemente ale pasivului succesoral. Aceste abordari nu au cristalizat insa conceptul aratat.
Conceptul de pasiv succesoral este un instrument util, atat in explicarea teoretica a celorlalte concepte ale succesiunii, cu care are raporturi de intersectare si incluziune, cat si in practica judiciara si notariala cu ocazia punerii in aplicare a regulilor acceptarii, renuntarii la succesiune sau a lichidarii succesiunii. Lucrarea se adreseaza in special practicienilor si teoreticienilor, dar si studentilor care doresc sa aprofundeze aceasta latura a succesiunilor.
Detalii tehnice
Data Aparitiei25 feb. 2011
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini396
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si