Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune

Jurisprudenta comentata
ISBN/ISSN: 978-606-18-0037-7
Editura: C.H. Beck
34,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea de jurisprudenta Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune trateaza, din perspectiva practicianului, institutia liberarii provizorii sub control judiciar si pe cautiune. Reglementarea defectuoasa a generat controverse si practica neunitara, prea putine aspecte fiind lamurite prin solutionarea unor recursuri in interesul legii.

Scurta prezentare teoretica este urmata de o sinteza de jurisprudenţa, cuprinzand in special hotarari pronuntate de curtile de apel si Inalta Curte de Casatie si Justitie, inclusiv deciziile prin care s-au soluţionat recursurile în interesul legii. Pentru a evidentia dificultatile aplicarii prevederilor art. 160 ind. 1 – 160 ind. 10 din Codul de procedura penala, lucrarea cuprinde si hotarari prin care aceeasi problema de drept a primit rezolvari diferite, de interes în aceste cazuri fiind considerentele ce au stat la baza soluţiilor respective.

Nu in ultimul rand, lucrarea include si o prezentare a controlului judiciar, reglementat in noul Cod de procedura penala ca o masura preventiva.

Detalii tehnice
Data aparitiei08 mai 2012
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini240
Tip copertaCarte brosata
DIN ACEEASI CATEGORIE - Jurisprudenta