Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Augustin Fuerea

Studii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1989. A obtinut titlul de Doctor in drept in anul 1995, in cadrul Facultatii de Drept, cu teza: Regimul juridic al strainilor in dreptul intern si in dreptul international public, Conducator stiintific: Acad. Prof. univ. dr. docent Ion P. Filipescu. A urmat mai multe cursuri de Politica si Securitate comuna in cadrul NATO (in perioada 1995-1997), iar in anul 2004 a absolvit Cursul pentru formarea de mediatori in cadrul Curtii Europene de Arbitraj, CCIRB & Assises des institutions arbitrales méditerranéenes et du Moyen Orient.

Activitatea profesionala. In prezent este Profesor universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universitatatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, titular de curs la Institutiile Uniunii Europene si Dreptul Uniunii Europene. Este conducator de doctorat – domeniu Drept: Specializarea Drept comunitar/Dreptul Uniunii Europene.

Publicatii. Face parte din colectivul de autori ai lucrarilor Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022.
Dintre cartile publicate mai amintim: Manualul Uniunii Europene Editia a 6-a, revazuta si adaugita (Editura Universul Juridic, 2016), Dreptul Uniunii Europene - principii, actiuni, libertati (Editura Universul Juridic, 2016).

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina