Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Istoria statului si dreptului romanesc

ISBN/ISSN: 978-606-39-0379-3
Pret de coperta: 55,00 RON
55,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Istoria Statului si Dreptului Romanesc este disciplina universitara, parte a sistemului stiintelor juridice istorice, care studiaza si explica evolutia normelor, institutiilor si conceptiilor juridice ale poporului roman din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre.

Istoria Statului si Dreptului Romanesc este o parte a istoriei noastre nationale, care abordeaza fenomenul juridic dinamica si evolutia sa in timp, evidentiind elementele de specificitate fiecarei epoci istorice.

Sunt studiate institutiile juridice, in evolutia lor fiind reliefate elementele de continuitate ale acestora pe parcursul mai multor epoci istorice, aflate in corelatie fireasca cu cele mai reprezentative bazine de civilizatie, atestate de istoria universala.

Istoria Statului si Dreptului Romanesc ne infatiseaza etapele parcurse de structurile politice si juridice ale poporului roman in stransa corelare cu viata materiala si spirituala a sa.

Detalii tehnice
Data aparitiei11 dec. 2019
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini342
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul civil si Legea de punere in aplicare. Actualizat la 1 octombrie 2020 – spiralat

Codul civil si Legea de punere in aplicare. Actualizat la 1 octombrie 2020 - spiralat

corespondenta cu reglementarile anterioare, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa si index alfabetic
55,00 RON