Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Fise de drept penal. Partea generala. Noul Cod penal. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-673-587-2
55,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prezentele fise alcatuiesc singura lucrare ce abordeaza, intr-o structura si o grafica inovatoare, Partea generala a noului Cod penal.

Intrarea in vigoare a noului Cod penal la 1 februarie 2014 a atras dupa sine, inevitabil, conceperea unei noi carti care sa permita oricarui jurist (student, masterand, doctorand, practician la inceput de cariera sau cu experienta) sa inteleaga rapid si sa asimileze facil noua logica de drept penal substantial.

La un an de la intrarea in vigoare a Codului penal, editia noua a fiselor vine sa reliefeze modul in care normele au fost aplicate in practica si sa ofere explicatii suplimentare in scopul facilitarii intelegerii institutiilor de drept penal – partea generala.

Avantajul acestei carti este ca se limiteaza la noua materie, pe care o prezinta simplu si la obiect, asa cum este aceasta necesara pentru examenele de admitere in profesie, fara a se pierde in clasicele comparatii cu vechea reglementare.

Fisele contin o parte teoretica si o parte practica, ce ofera atat informatii teoretice tehnice si precise, cat si toate solutiile relevante pronuntate de instanta suprema in ultimul an in interpretarea si aplicarea noului Cod penal.

Toate acestea se constituie in atuuri ce recomanda lucrarea de fata ca pe cel mai util si facil instrument pentru cei care vor sa recapituleze rapid materia pentru examenele consacrate din domeniu, dar si pentru cei care vor sa dobandeasca in cel mai scurt timp cunostintele teoretice si practice esentiale cu privire la partea generala a dreptului penal.

Detalii tehnice
Data aparitiei24 apr. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini335
Tip copertaCarte brosata