Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul Uniunii Europene. Sinteze si aplicatii

ISBN/ISSN: 978-606-673-486-8
Pret de coperta: 35,00 RON
31,50 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

In cuvinte putine, Dreptul Uniunii Europene. Sinteze si aplicatii aflat la cea de-a doua editie, se inscrie in suita aparitiilor firesti, necesare, date fiind evolutiile inregistrate pana acum in domeniu, dar, mai ales, asteptarilor formulate in mod expres sau implicit. Corelarea, in mod inspirat, a sintezelor cu aplicatiile, permite cititorilor o autoevaluare concreta a nivelului de aprofundare a problematicii dreptului Uniunii Europene, in general.

Riguros sistematizate si intr-un limbaj de specialitate clar si coerent, asistam la parcurgerea unui volum mare de informatii, care fac trimitere, cu precadere, la urmatoarele aspecte: istoricul constituirii si arhitectura institutionala a UE, izvoarele dreptului UE si aplicabilitatea acestuia in dreptul intern al statelor membre, procedurile de adoptare a actelor juridice ale UE, consideratii despre SEE, procesul de extindere a UE, Tratatul de la Lisabona, libertatile de circulatie in cadrul UE, dreptul concurentei in cadrul UE, justitia si afacerile interne, dupa intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona.

Din perspectiva cunoasterii, intelegerii, aprofundarii, dar si a aplicarii informatiilor parcurse, demersul este deopotriva util studentilor de la facultatile de drept, relatii internationale si studii europene, limbi straine, administratie publica, stiinte politice, istorie etc., masteranzilor, dar si doctoranzilor.

Detalii tehnice
Data Aparitiei10 feb. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar Pagini320
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DIN ACEEASI CATEGORIE