Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratatele Uniunii Europene. Actualizat 1.02.2015

ISBN/ISSN: 978-606-27-0072-0
Editura: Hamangiu
21,20 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Aceasta editie contine versiunea oficiala consolidata a Tratatului privind Uniunea Europeana si a Tratatului privind functionarea Uniunii Europene (fostul Tratat de instituire a Comunitatii Europene) dupa intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona, publicata in JO C326 din 26 octombrie 2012, pe care am actualizat-o ca urmare a aderarii Republicii Croatia la Uniunea Europeana la data de 1 iulie 2013 si a intervenirii unor acte de modificare.

Veti mai gasi si Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, care a capatat forta juridica primara, avand aceeasi valoare juridica cu cea a tratatelor.

In plus, volumul cuprinde si marea majoritate a protocoalelor si declaratiilor atasate tratatelor, selectate dupa criteriul importantei lor.

In continuare, una dintre problemele practice ale intrarii in vigoare a Tratatului de la Lisabona o reprezinta renumerotarea articolelor. De aceea, pana cand ne vom obisnui cu noua numerotare, tabelul de corespondenta reprodus la finalul lucrarii va fi un indrumar deosebit de util.

Speram ca Tratatele Uniunii Europene. Actualizat 1 februarie 2015 va constitui un instrument de lucru folositor atat pentru juristii care studiaza dreptul Uniunii Europene, cat si pentru cei care il aplica.

Detalii tehnice
Data aparitiei13 feb. 2015
Categorie generalaLegislatie
Numar pagini312
Tip copertaCarte brosata
Editiea 6-a
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Noul Cod de procedura civila si 12 legi uzuale Gabriel BOROI si Delia Narcisa THEOHARI – Analiza modificarilor

Noul Cod de procedura civila si 12 legi uzuale 30.01.2015

Gabriel BOROI si Delia Narcisa THEOHARI – Analiza modificarilor si completarilor aduse prin Legea nr. 138/2014
19,30 RON