Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul Uniunii Europene privind afacerile

editia a 2-a, revazuta si adaugita
ISBN/ISSN: 978-606-673-798-2
Pret de coperta: 32,00 RON
28,80 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Cartea Dreptul Uniunii Europene privind afacerile se adreseaza deopotriva specialistilor, cat si nespecialistilor in aceasta materie.

Specialistii – juristi, dar si practicieni si teoreticieni ai celorlalte ramuri de drept – vor gasi interpretari ale legislatiei si practicii judiciare, fie ea consacrata, fie recenta a Curtii de Justitie a Uniunii Europene, in materia despre care vorbim. Nespecialistii – simplii cetateni, organismele neguvernamentale de protectia consumatorilor, mediului etc. – vor gasi noi modalitati, recunoscute de Curtea de la Luxemburg, prin care sa-si valorifice drepturile recunoscute de tratatele de baza ale Uniunii Europene. Deoarece unele dintre hotararile Curtii de Justitie a Uniunii Europene au rol creator, interesul vizeaza, cu deosebire, cetatenii Uniunii Europene. Insa si cetatenii neeuropeni pot gasi o sursa de inspiratie in hotararile Curtii de la Luxemburg, deoarece aceasta pune un accent deosebit pe principiile dreptului Uniunii Europene: principiul liberei circulatii a persoanelor, bunurilor, serviciilor, capitalurilor, principiul nediscriminarii, principiile precautiei, „poluatorul plateste”, efectivitatii in dreptul mediului etc.

Dar, si unii si ceilalti – specialisti si nespecialisti – trebuie sa vada in aceasta carte o pledoarie pentru cunoasterea si exercitarea drepturilor conferite de legislatia Uniunii Europene si confirmate de jurisprudenta Curtii de la Luxemburg.

Detalii tehnice
Data Aparitiei25 mar. 2016
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini270
Editiea 2-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Manualul Uniunii Europene - Fuerea

Manualul Uniunii Europene

Editia a 6-a, revazuta si adaugita
60,00 RON 54,00 RON
DE ACELASI AUTOR - Anca Ileana Dusca
Indisponibila
Dreptul Uniunii Europene privind afacerile - Dusca

Dreptul Uniunii Europene privind afacerile

editia a 2-a, revazuta si adaugita
32,00 RON 28,80 RON
Indisponibila
Imagine Dreptul Uniunii privind afacerile

Dreptul Uniunii privind afacerile

caiet de seminar
12,00 RON 10,80 RON