Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual penal. Partea generala. Note de curs. Editia a 3-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-1885-5
Editura: Hamangiu
50,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea de fata a prins contur pornind de la ideea unui material de studiu concis si accesibil, dedicat pentru studentilor anului III ai facultatilor de drept. Notele de curs sunt structurate pe sapte capitole, in care sunt prezentate toate institutiile prevazute in Partea generala a Codului de procedura penala.

Modalitatea de abordare a materiei si claritatea stilului faciliteaza asimilarea informatiilor care vizeaza aceste institutii, analizandu-le atat prin prisma modificarilor legislative intervenit, cat si prin continutul celor mai recente decizii ale Curtii Constitutionale si ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, relevante in materie. In scopul explicarii adecvate a acestor institutii, Notele de curs contin scheme grafice, exemple teoretice si practice utile oricarui student interesat sa inteleaga, sa retina si sa-si fixeze cat mai bine notiunile dobandite. Mai mult decat atat, autorii propun si un sistem de verificare a cunostintelor prin inserarea la finalul fiecarui capitol a unor intrebari recapitulative.

Aceasta a treia editie a lucrarii a fost revizuita si actualizata cu toate modificarile intervenite in legislatia procesual penala dupa publicarea editiei precedente, mai ales prin deciziile Curtii Constitutionale sau jurisprudenta obligatorie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Detalii tehnice
Data aparitiei04 nov. 2021
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini376
Format145x205 mm
Editiea 3-a
Tip copertaCarte brosata