Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Alin Sorin Nicolescu

Studii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Craiova in 1996, in 2007 masterul de Drept public al Facultatii de Stiinte Juridice din cadrul Universitatii „Constantin Brancusi” din Tg. Jiu, iar in 2018 a obtinut titlul de Doctor in Drept la Facultatea de Drept, din cadrul Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti. 

Activitate profesionala. Este judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia penala si asistent universitar la materia Drept penal, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti. A fost judecator la Curtea de Apel Bucuresti pana in luna mai 2019. Are o experienta de peste 20 de ani ca judecator. A participat la numeroase seminarii organizate de I.N.M., C.S.M., Tribunalul Gorj si Curtea de Apel Craiova. Membru desemnat in comisia de elaborare a subiectelor de examen pentru admiterea in magistratura in aprilie 2018, precum si comisiile examenelor de capacitate si promovare in functii de executie a judecatorilor, precum si in comisiile de elaborare a subiectelor pentru admitere la SNG sau a grefierilor din sursa externa. Este speaker Juridice.ro.

Publicatii. A prezentat lucrari in aria dreptului penal si procesual penal la mai multe conferinte stiintifice organizate de Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti si Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti si a publicat, printre altele, drept coautor, doua lucrari in aceeasi sfera, Drept procesual penal. Partea generala, trei editii, Editura Hamangiu, 2016, 2020, 2021 si Drept procesual penal. Partea speciala. Note de curs, doua editii, Editura Hamangiu, 2017 si 2020 si, drept autor, Infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice, Editura Hamangiu, 2018, precum si numeroase alte studii si articole.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina