Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Traian Dima

Este profesor universitar doctor al Facultatii de Drept, Universitatea "Nicolae Titulescu", Bucuresti si este titular de curs si seminar pentru materia: Drept penal, partea generala.

A absolvit Facultatea de Drept in 1967 iar 14 ani mai tarziu a obtinut titlul de Doctor in drept penal cu teza Traficul de stupefiante.

Printre cele peste 40 de articole si lucrari publicate amintim: Legea nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri (coautor), 2021;  Drept penal. Partea generala. Teste grila pentru seminare, examene de an si licenta. Editia a 3-a (coautor), 2021; Noul Cod penal comentat. Partea generala. Editia a 3-a (coautor), 2016;  Drept penal. Partea generala-teste grila pentru seminarii, examene de an si licenta (coautor), 2014; Noul Cod penal comentat. Partea generala. Editia a 2-a revazuta si adaugita (coautor), 2014; Noul Cod penal comentat.Volumul I-Partea generala (coautor), 2012; Prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri in Romania–vol I, II (coautor), 2008; Noua reglementare a regimului juridic al precursorilor de droguri din Romania, consecinta a aderarii la Uniunea Europeana (coautor impreuna cu Mihai Hotca, Teodor McCann), Revista Dreptul nr. 3/2008; Drept penal. Drept procesual penal. Teste grila pentru seminarii, examene de an si licenta (coautor in colaborarea cu I.Neagu, V. Dobrinoiu, M. Damaschin si M.Dobrinoiu), 2009.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina