Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legea nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri

ISBN/ISSN: 978-606-39-0774-6
59,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea de fata reprezinta rezultatul sintetic al unei analize ample si aprofundate in materia traficului si consumului ilicit de droguri, o radiografie menita sa ofere o imagine fidela a evolutiei legislative si jurisprudentiale din ultima decada in acest domeniu sensibil al criminalitatii actuale.

Ceea ce releva prezenta lucrare, anume o jurisprudenta inca neunitara in materia traficului si consumului ilicit de droguri, este tocmai ceea ce o face sa fie interesanta pentru teoreticienii si practicienii dreptului.

Spetele care ilustreaza abordarile aspectelor delicate, dificile, dar si propriile aprecieri ale autorilor asupra institutiilor materiei analizate constituie un manunchi de informatii caracterizate si utile atat pentru o unificare a practicii judiciare, cat si pentru o imbunatatire a cadrului legislativ in domeniul prevenirii si combaterii traficului si consumului ilicit de droguri.

Detalii tehnice
Data aparitiei20 aug. 2021
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini334
Format145x205 mm
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
-35%
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat la 6 septembrie 2021

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat la 6 septembrie 2021

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
45,00 RON 29,25 RON
DE ACELASI AUTOR - Andrei-Dorin Bancila