Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Maria-Georgiana Teodorescu

Studii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (2008), un masterat in Dreptul afacerilor la Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti (2010), studiile doctorale ale Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti (obtinand titlul de Doctor in Stiinte politice in 2015), precum si studiile doctorale ale Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti (obtinand titlul de Doctor in Drept in 2015). 

Activitate profesionala. Incepand cu anul 2009 este avocat, membru al Baroului Bucuresti, din 2013 avand propriul cabinet individual. Pana atunci, a colaborat cu mari societati de avocatura din Bucuresti, in domeniile drept penal si drept comercial. Din anul 2012 a fost asistent universitar in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu”, sustinand seminarii la materia Drept procesual penal, iar din toamna anului 2019 este lector universitar, la disciplinele Drept procesual penal si Drept penal.

Publicatii. Este autor al unei monografii de drept penal comparat in domeniul infractiunilor de coruptie, coautor al unui curs de drept procesual penal, al mai multor culegeri de teste grila pentru admitere in profesii juridice, precum si a numeroase articole, studii si comentarii publicate in volume si reviste romanesti si straine. 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina