Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Maria-Georgiana Teodorescu

Studii. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (2008), un masterat in Dreptul afacerilor la Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti (2010), studiile doctorale ale Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti (obtinand titlul de Doctor in Stiinte politice in 2015), precum si studiile doctorale ale Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti (obtinand titlul de Doctor in Drept in 2015).

Activitate profesionala. Incepand cu anul 2009 este avocat, membru al Baroului Bucuresti, din 2013 avand propriul cabinet individual. Pana atunci, a colaborat cu mari societati de avocatura din Bucuresti, in domeniile drept penal si drept comercial. Incepand cu anul 2012 este cadru didactic universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu”, actualmente lector, sustinand cursuri si seminare la materia Drept procesual penal.

Publicatii. Este autor al unei monografii de drept penal comparat in domeniul infractiunilor de coruptie, Combaterea infractiunilor de coruptie la nivel national si european, Ed. Pro Universitaria, 2016, co-autor al lucrarilor Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice, ed. a 7-a, Ed. Hamangiu, 2022 Drept procesual penal. Partea generala. Note de curs, trei editii, Ed. Hamangiu, 2016, 2020 si 2021, si Drept procesual penal. Partea speciala. Note de curs, trei editii, Ed. Hamangiu, 2017, 2020 si 2022; coautor al unui curs de master Institutii de drept penal general aprofundat, Ed. Hamangiu, 2021, precum si al mai multor culegeri de teste grila pentru admitere in profesii juridice si a numeroase articole, studii si comentarii publicate in volume si reviste romanesti si straine.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina