Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea generala. Volumul II

ISBN/ISSN: 978-606-39-0246-8
109,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

La mai bine de trei ani de la aparitia volumului I, vede lumina tiparului si volumul II al lucrarii Drept penal. Partea generala. Rabdarea cititorilor este rasplatita cu o lucrare analitica, ce aduce in discutie numeroase probleme controversate si ofera solutii argumentate pentru acestea. De asemenea, s-a mentinut si de aceasta data un echilibru intre prezentarea pe baze comparatiste a institutiilor abordate si analiza doctrinei si jurisprudentei nationale.

Urmand programa disciplinei Drept penal, partea generala de la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, volumul II supune analizei: unitatea si pluralitatea de infractiuni, autoratul si participatia, pedepsele aplicabile persoanei fizice, individualizarea judiciara a acestor pedepse, precum si individualizarea judiciara a executarii pedepsei. Ultimele sase capitole din programa isi vor gasi locul intr-un al treilea volum, ce va fi publicat in viitorul apropiat.

Chiar daca lucrarea de fata se adreseaza in primul rand studentilor, lectura acesteia ofera, deopotriva, provocari si solutii tuturor celor interesati de dreptul penal, fie ca este vorba despre cei care se pregatesc pentru examenele de admitere in profesiile juridice sau de practicienii dreptului.

Profunzime
O lucrare exceptional─â care trateaza in profunzime institutiile de drept penal vizate, totodata pastrand si claritatea exprimarii si a exemplelor oferite.
Ioan Dumitru | 13.06.2019 22:09
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (4/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei11 mai 2018
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini700
Tip coperta170 x 240 mm, Carte brosata
DE ACELASI AUTOR - Florin Streteanu