Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea generala Vol. I

Curs universitar
ISBN/ISSN: 978-606-673-522-3
76,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Fara a renunta la unele institutii traditionale pentru dreptul nostru, noul Cod penal aduce cu sine numeroase elemente de inedit, in incercarea de a racorda legislatia interna la tendintele actuale din sistemele penale europene.

Lucrarea Drept penal. Partea generala. Vol. I isi propune ca, intr-un stil clar si concis, dar si cu numeroase incursiuni in dreptul comparat, element definitoriu pentru scoala de la Cluj, sa serveasca la o cat mai buna intelegere a principalelor institutii de drept penal, partea generala, in acord cu noua legislatie.

Volumul I al lucrarii – respectand programa universitara a disciplinei Drept penal, partea generala de la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca – este rezervat analizei principiilor fundamentale ale dreptului penal, legii penale si limitelor aplicarii sale, teoriei generale a infractiunii si fazelor infractiunii intentionate.

Adresata in primul rand studentilor din anul II, lucrarea – prin nivelul analizei la care autorii recurg – se va dovedi, in egala masura, de un real folos si celor aflati in pregatirea examenelor de acces in principalele profesii juridice, dar si teoreticienilor si practicienilor ale caror preocupari profesional-stiintifice intersecteaza sfera dreptului penal.

Si urmatoarea?
Oare dl profesor se va opri, ca si data trecuta (2008), la infractiunea consumata, urmand a mai scoate volulmul II la urmatorul cod penal?
Vizitator | 01.02.2015 16:57
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (1/0)
www
da. cam asa e
Vizitator | 04.02.2015 14:21
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (1/1)
Cuprins...??
Cartea are 450 de pagini conform detaliilor tehnice...dar...cuprinsul arata doar titlurile pana la pagina 200 si ceva...E doar partea introductiva si primele capitole...
{Editura Hamangiu
Buna ziua, ne cerem scuze, era incarcat un cuprins eronat. Am facut rectificarea.}
dragos | 25.02.2015 16:17
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (2/0)
Excelență
Un curs genial scris, temeinic argumentat, extrem de aprofundat.
Sebastian | 21.02.2020 17:20
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (2/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei18 dec. 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini450
Tip copertaCarte brosata