Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Valeriu Stoica

Este profesor universitar in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, Departamentul de Drept Privat, doctor in drept, este Partener Fondator al societatii de avocati STOICA & Asociatii. Valeriu Stoica se bucura de o experienta semnificativa dobandita deopotriva in practica avocatiala, in activitatea administratiei centrale si in domeniul judiciar, ca urmare a coordonarii sau a participarii in proiecte legislative si institutionale importante pentru sistemul judiciar si pentru mediul de afaceri.

Activitate profesionala: Profesor universitar, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, Departamentul de Drept Privat (din 1987); deputat, Camera Deputatilor, Parlamentul Romaniei (1997-2003); arbitru, Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei (1993-2004); ministru, Ministerul Justitiei (1996-2000); profesor si decan, Institutul National al Magistraturii (1991-1993); avocat, Baroul Bucuresti (din 1990); judecator, Tribunalul Bucuresti (1985-1987); judecator, Judecatoria Sector 5 Bucuresti (1976-1985).

A publicat numeroase tratate, monografii si cursuri universitare, peste 80 de articole, studii si lucrari de specialitate, publicate atat in Romania cat si in strainatate, dintre care amintim: Legea darii in plata - argumente si solutii, (coordonator), 2016;  Rezolutiunea si rezilierea contractelor civile (Editura All, 2007), Drept civil. Drepturile reale principale (editia a 2-a, Editura C.H. Beck, 2013). Prima editie a primit in 2010 Premiul „Traian Ionascu” pentru cea mai buna carte a anului pe teme de drept privat, acordat de catre Revista Romana de Drept Privat, in colaborare cu Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania.

actualizat septembrie 2016

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Credite pentru consumatori - Marian Nicolae, Ionut-Florin Popa

Credite pentru consumatori

Provocari legislative si tensiuni constitutionale romanesti
39,00 RON
Indisponibila
Legea darii in plata - Valeriu Stoica

Legea darii in plata

argumente si solutii
49,00 RON