Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept international. Statutul juridic al fortelor armate straine pe teritoriul Romaniei

ISBN/ISSN: 978-973-115-592-0
Editura: C.H. Beck
19,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Lucrarea Drept international. Statutul juridic al fortelor armate straine pe teritoriul Romaniei  identifica si analizeaza toate elementele ce deriva din parametrii actuali ai statutului juridic al fortelor armate straine, prezentand implicatii teoretice si practice de interes deosebit pentru relatiile internationale ale Romaniei, in principal, cu statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice si cu cele participante la Parteneriatul pentru Pace.
 
Prezentul volum: Drept international. Statutul juridic al fortelor armate straine pe teritoriul Romaniei trateaza un subiect deosebit de actual si de sensibil pentru dreptul international si relatiile internationale contemporane: este o incercare foarte reusita de a identifica si analiza toate elementele ce deriva din parametrii actuali ai statutului juridic al fortelor armate straine, prezentand implicatii teoretice si practice de interes deosebit pentru relatiile internationale ale Romaniei, in principal, cu statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice si cu cele participante la Parteneriatul pentru Pace.
 
Sistematizarea riguroasa a unui volum mare de informatii, argumentatia logica, clara, dar complexa si mai ales spiritul critic recomanda prezentul volum ca fiind o lucrare originala si bine conturata din punct de vedere stiintific ce poate fi considerata o baza de referinta pentru acest capitol din dreptul international contemporan.

Prof. univ. dr. Adrian Nastase
Detalii tehnice
Data aparitiei19 aug. 2009
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini224
Tip copertaCarte brosata