Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept international public. Curs universitar

ISBN/ISSN: 978-606-27-0443-8
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 37,60 RON
33,81 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Lucrarea Drept international public trateaza de o maniera sintetica si intr-un limbaj accesibil notiunile si institutiile esentiale ale dreptului international public, disciplina caracterizata prin varietatea domeniilor de reglementare si complexitatea normelor sale, urmand structura clasica a cursurilor din aceasta materie.

Cartea a fost conceputa ca un instrument de lucru util in primul rand studentilor si are ca scop prezentarea si fixarea notiunilor fundamentale de drept international, pe baza carora se poate aprofunda  ulterior aceasta materie complexa.

Pentru o mai buna intelegere a anumitor concepte teoretice si a evolutiei acestora, au fost facute trimiteri la jurisprudenta Curtii Internationale de Justitie sau prezentate succint hotarari pronuntate de aceasta instanta. De asemenea, in anexa lucrarii se gasesc cele mai importante acte normative aplicabile in materie: Carta Organizatiei Natiunilor Unite, Statutul Curtii International de Justitie si Conventia din 1969 privind dreptul tratatelor.

Totodata, volumul Drept international public poate fi util in procesul de intelegere a mecanismelor dreptului international pentru persoanele interesate in a se initia in studiul acestui domeniu.

Detalii tehnice
Data Aparitiei03 dec. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini318
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Drept civil. Drepturile reale principale. Editie revizuita

Drept civil. Drepturile reale principale. Editie revizuita

editia a 2-a, revizuita si actualizata
79,00 RON 71,10 RON
Indisponibila
Drept financiar  Note de curs_Costea

Drept financiar. Note de curs

conform noului Cod fiscal si noului Cod de procedura fiscala
55,00 RON 49,50 RON