Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept contraventional. Vol. I. Reflectarea jurisprudentei CEDO in procedura contraventionala nationala

Culegere de hotarari judecatoresti 2007-2014
Autor: Andrei Pap
ISBN/ISSN: 978-606-27-0215-1
Editura: Hamangiu
38,53 lei
34,68 lei
Disponibilitate: Disponibil la comanda
Pretul, numarul de pagini si data aparitiei lucrarii sunt estimative si pot suferi modificari

Drept contraventional, reflectarea jurisprudentei CEDO in procedura contraventionala nationala

Lucrarea Drept contraventional. Culegere de hotarari judecatoresti este rezultatul unei analize minutioase si al unei selectii riguroase a hotararilor judecatoresti pronuntate de diverse instante de judecata din tara, fiind prezentate constatarile si solutiile cele mai interesante adoptate de magistrati.

Primul volum, intitulat Reflectarea jurisprudentei CEDO in procedura contraventionala nationala, reuneste cele mai relevante spete publicate in materie in perioada 2007-2014.
Autorul a inteles sa faca o expunere a spetelor in ordinea cronologica a pronuntarii hotararilor judecatoresti, pentru ca cititorul sa poata observa mai bine care a fost optica instantelor de judecata la un moment dat si, mai ales, care a fost evolutia jurisprudentei nationale in materie contraventionala, incepand cu anul 2007 si pana in prezent.

Au fost de asemenea rezumate si unele hotarari pronuntate de Curtea Europeana a Drepturilor Omului, care prezinta o deosebita importanta pentru procedura contraventionala nationala, avand in vedere problemele pe care le ridica Dreptul contraventional in plan practic.

Detalii tehnice
Data Aparitiei mar. 2015
Categorie generala Jurisprudenta
Numar Pagini 368
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si