Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Mircea Damaschin

Este Prorector al Universitatii “Nicolae Titulescu” din Bucuresti si cadrul didactic in cadrul Facultatii de Drept, Departamentul de Stiinte penale, Universitatea “Titu Maiorescu”, pentru disciplina Drept procesual penal. Totodata ocupa functia de editor-sef al "Revistei Lex ET Scientia International Journal" si membru al colegiului stiintific al aceleasi publicatii. Din 2010 este avocat al Baroului Bucuresti.

In anul 2009 obtine titlul stiintific de Doctor al Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti cu teza de doctorat Dreptul la un proces penal echitabil, conducator stiintific prof. univ. dr. Ion Neagu.

A publicat: Tratat de procedura penala. Partea speciala - in lumina noului Cod de procedura penala (impreuna cu Ion Neagu), 2014; Tratat de drept procesual penal. Partea generala (alaturi de Ion Neagu), doua editii 2014 si 2015; Drept procesual penal. Partea generala, doua editii 2013 si 2018; Consultarea dosarului in cursul urmaririi penale, de la o solutionare neuniforma in conditiile actualului Cod de procedura penala la o reglementare expresa in noul Cod de procedura penala, in "Revista Dreptul", nr. 1/2013; Practica judiciara neunitara comentata. Examen selectiv (alaturi de Adrian Mihai Hotca, Dan Lupascu, Beatrice Onica-Jarka), 2012; Drept procesual penal. Mapa de seminarii, editia a 2-a (impreuna cu Ion Neagu), 2011; Drept procesual penal, 2010; Drept penal. Drept procesual penal. Teste grila pentru seminarii, examene de an si licenta (impreuna cu Ion Neagu, Vasile Dobrinoiu, Traian Dima, Maxim Dobrinoiu); Dreptul la un proces echitabil in materie penala, 2009; Infractiunea de audienta. Aspecte procesuale, in Revista “Dreptul penal”, nr. 4/2000.

Actualizat - Octombrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Codul de procedura penala adnotat - Neagu, Damaschin, Iugan

Codul de procedura penala adnotat

Include legislatie si jurisprudenta
195,00 RON 195,00 RON
Indisponibila
Tratat de procedura penala. Partea speciala. Editia a 2-a - Neagu

Tratat de procedura penala. Partea speciala. Editia a 2-a

In lumina noului Cod de procedura penala
149,00 RON 149,00 RON
Indisponibila
Imagine Tratat de procedura penala. Partea generala. Editia a 2-a

Tratat de procedura penala. Partea generala. Editia a 2-a

in lumina noului Cod de procedura penala
149,00 RON
Indisponibila
Imagine Codul de procedura penala - Adnotat cu legislatie si jurisprudenta
Indisponibila
Imagine Drept procesual penal. Mapa de seminarii