Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat de procedura penala. Partea speciala - in lumina noului Cod de procedura penala

ISBN/ISSN: 978-606-673-385-4
149,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Rezultat al unei impresionante documentari, Tratatul de procedura penala. Partea speciala este destinat studentilor facultatilor de drept in vederea pregatirii examenelor de promovare si de licenta, masteranzilor facultatilor de drept, candidatilor la admiterea in Institutul National al Magistraturii, candidatilor la admiterea in profesia de avocat, precum si acelora care intentioneaza sa candideze pentru admiterea in alte profesii juridice. De asemenea, lucrarea este, in egala masura, destinata practicienilor dreptului, cu referire concreta la organele judiciare penale (instante de judecata, procurori, organe de cercetare ale politiei judiciare, alte organe de cercetare penala) si la avocati.

In elaborarea lucrarii Tratat de procedura penala. Partea speciala a fost folosit materialul legislativ, jurisprudential si documentar existent la data de 10 martie 2015.

Intrucat importanta unei asemenea lucrari stiintifice, aflata in raport direct de proportionalitate cu importanta sociala a procesului penal, conduce la luarea in considerare exclusiv a actelor normative in vigoare, au fost avute in vedere prevederile cuprinse in noul Cod de procedura penala si in noul Cod penal, care au intrat in vigoare la data de 1 februarie 2014, analizate, acolo unde a fost cazul, in paralel cu prevederile din codurile anterioare sau din legile penale speciale ale caror norme de incriminare au fost preluate in noile coduri. De asemenea, autorii au avut in vedere dispozitiile noului Cod civil si ale noului Cod de procedura civila.

A fost prezentata si analizata jurisprudenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie (in special in materia asigurarii unei practici judiciare unitare, prin solutionarea recursului in interesul legii si dezlegarea unor chestiuni de drept) si a Curtii Constitutionale de pana la data de 10 martie 2015.

Carte ION NEAGU
Buna ziua, as vrea sa stiu exact cand apare aceasta carte!!!! pt ca suntem in luna ianuarie....mai sunt 3 zile pana la sfarsitul luni si nu i se face nici o publicitate cum ca ar aparea luna aceasta....Multumesc

{Buna ziua,
Cartea este publicata de Editura Universul Juridic. I-am contactat referitor la intrebarea dumneavoastra. Aparitia cartii  Tratat de procedura penala. Partea speciala - in lumina noului Cod de procedura penala a fost amanata pana in primavara. Cu respect, Echipa Hamangiu }
Crina | 28.01.2015 12:18
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
recenzie
Can apare cartea exact luna aceasta???Multumesc
Vizitator | 28.01.2015 12:20
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei01 apr. 2015
Categorie generalaTratate
Numar pagini700
Tip copertaCarte cartonata