Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual penal

ISBN/ISSN: 973-1911-90-1
85,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

   Elaborat prin consultarea materialului legislativ in vigoare la 1 octombrie 2010, cursul universitar Drept procesual penal reprezinta o lucrare stiintifica, cu caracter didactic, care se adreseaza studentilor facultatilor de drept si studentilor facultatilor de stiinte sociale si administrative. De asemenea, lucrarea poate fi consultata pentru pregatirea examenelor de acces in profesiile juridice.
   In egala masura, autorul a avut in vedere practicienii dreptului, cu referire speciala la organele judiciare penale (instante de judecata, procurori, organe de cercetare ale politiei judiciare, alte organe de cercetare penala) si la avocati. In redactarea acestui curs a fost avuta in vedere practica instantelor de judecata din Romania, precum si opiniile exprimate in literatura de specialitate din Romania. Foarte importante din perspectiva consecintelor juridice pe care le determina, deciziile in interesul legii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectiile Unite sunt analizate in lucrare.
   Autorul cursului universitar Drept procesual penal are o vechime in invatamantul superior juridic de peste 12 ani, fiind conferentiar universitar in cadrul Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti. De asemenea, autorul are o importanta activitate editoriala, fiind si editor al publicatiei stiintifice a Universitatii „Nicolae Titulescu” Lex ET Scientia International Journal (LESIJ).

Detalii tehnice
Data aparitiei08 nov. 2010
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini624
Tip copertaCarte brosata