Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Note de curs. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0286-4
Pret de coperta: 40,00 RON
40,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Note de curs, editia a doua, revazuta si adaugita, reprezinta un instrument de familiarizare cu principalele drepturi si libertati prevazute de Conventia Europeana pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale si cu modul de interpretare a acestora de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Ea se adreseaza, in egala masura, atat studentilor care doresc sa descifreze tainele principalelor drepturi si libertati fundamentale consacrate de Conventie, cat si tuturor practicienilor dreptului interesati sa aprofundeze domeniul. Avand un pronuntat caracter practic, aceasta pune un accent deosebit pe interpretarea data de jurisprudenta Curtii drepturilor si libertatilor enuntate.

Editia a doua este o actualizare a primei editii. Noul curs valorifica ultimele dezvoltari jurisprudentiale ale instantei de la Strasbourg si cuprinde o serie de elemente noi, de interes pentru cititori, privind mecanismul de functionare a acesteia, precum: „Procedura hotararii pilot”, „Masurile cu caracter general”, „Masurile cu caracter individual”, „Masurile cu caracter provizoriu” etc.

Detalii tehnice
Data aparitiei07 iun. 2018
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini270
Tip coperta170 x 240 mm, Carte brosata
Editiea 2-a
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Conventia europeana a drepturilor omului
Indisponibila
Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare. Actualizat la 27 septembrie 2019

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare. Actualizat la 27 septembrie 2019

corelatii cu vechile reglementari, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, hotarari C.E.D.O., index alfabetic
50,00 RON