Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Note de curs. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0286-4
40,00 lei
36,00 lei
Disponibilitate: In stoc

Lucrarea Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Note de curs, editia a doua, revazuta si adaugita, reprezinta un instrument de familiarizare cu principalele drepturi si libertati prevazute de Conventia Europeana pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale si cu modul de interpretare a acestora de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Ea se adreseaza, in egala masura, atat studentilor care doresc sa descifreze tainele principalelor drepturi si libertati fundamentale consacrate de Conventie, cat si tuturor practicienilor dreptului interesati sa aprofundeze domeniul. Avand un pronuntat caracter practic, aceasta pune un accent deosebit pe interpretarea data de jurisprudenta Curtii drepturilor si libertatilor enuntate.

Editia a doua este o actualizare a primei editii. Noul curs valorifica ultimele dezvoltari jurisprudentiale ale instantei de la Strasbourg si cuprinde o serie de elemente noi, de interes pentru cititori, privind mecanismul de functionare a acesteia, precum: „Procedura hotararii pilot”, „Masurile cu caracter general”, „Masurile cu caracter individual”, „Masurile cu caracter provizoriu” etc.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 07 iun. 2018
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 270
Format 170 x 240 mm
Editie a 2-a
Format Carte brosata
De acelasi Autor