Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Concurs de admitere la INM si Magistratura 2014. Proba 2. Verificarea rationamentului logic

ISBN/ISSN: 978-606-18-0356-9
Editura: C.H. Beck
34,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

De ce „logica pentru magistrati”?
Este vital ca o societate democratica si moderna sa aiba magistrati care sa gandeasca corect, eliberati de prejudecati si practici argumentative periculoase.
Despre lucrare
Obiectivul major al prezentei lucrari nu este insa studiul logicii per se, ci dorinta de a ajuta viitorii magistrati sa-si antreneze mintea pentru a putea face fata cat mai bine examenului de admitere la Institutul National al Magistraturii
Lucrarea vizeaza astfel in primul rand imbunatatirea capacitatilor de analiza logica a candidatilor la INM, scopul acesteia fiind unul foarte aplicat: identificarea unor modalitati de gasire a raspunsului corect intr-un timp cat mai scurt.

Editia 2014
Indrumarul de fata simplifica si completeaza Ghidul pentru rezolvarea testelor de verificare a rationamentului logic publicat in 2010 de catre INM. Simplifica in sensul in care elementele de teorie logica sunt prezentate aici intr-o maniera foarte concisa si completeaza in sensul ca arata care este rezolvarea problemelor de logica din grila G1 ce au fost date la admiterea la INM in sesiunea 2013.

Editia 2013
Lucrarea publicata anul trecut are in vedere rezolvarea problemelor de logica din grila G1 ce au fost date la admiterea la INM in sesiunea 2012. Aceasta poate fi achizitionata de AICI

Din cuprins:
•    elemente de teorie logica
•    elemente de gandire analitica/ logica
•    intelegerea unui text scris
•    rezolvarea subiectelor din sesiunea 2013
•    sfaturi pentru identificarea raspunsului corect
•    sfaturi pentru rezolvarea intr-un timp cat mai scurt

Puncte forte:
•    imbunatatirea capacitatilor de analiza logica
•    modalitati de gasire a raspunsului corect intr-un timp cat mai scurt
•    sfaturi practice pentru rezolvarea testelor
•    explicatii cu ajutorul operatorilor logici
•    indicatii de rezolvare

Public tinta:
Toti candidatii care vor sustine examenul de admitere in INM si Magistratura, dar si oricine doreste sa-si exerseze capacitatea de a analiza si rationa corect.

Cartea conține greșeli
Deocamdată sunt la pagina 26 (exercițiile încep de la pagina 10) și am întâlnit 2 greșeli - ambele datorate unor "neatenții", ca să le zic așa.
În rest, cartea este bunicică, în sensul că te ajută efectiv să rezolvi problemele într-un mod eficient. Recunosc, este prima carte de acest gen pe care o parcurg, poate că există și altele mai bune.
Cu toate acestea, recomand celor care vor să o cumpere să fie deosebit atenți la rezolvările și raționamentul domnului Costreie, pentru că pot exista erori și pentru că există riscul să raționeze și ei în mod eronat.
Cristina F. | 17.07.2014 12:41
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei27 mai 2014
Categorie generalaVariae
Numar pagini136
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si