Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Chimie analitica cantitativa: note de curs si laborator

ISBN/ISSN: 978-606-27-2439-9
Editura: Hamangiu
65,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Prezenta lucrare intitulata Chimie analitica cantitativa. Note de curs si laborator abordeaza majoritatea metodelor si tehnicilor uzuale de ana­liza gravimetrica si volumetrica, informatii necesare studentilor Facultatii de Farmacie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, a caror pre­gatire presupune cunoasterea si insusirea metodelor de analiza chi­mica cantitativa pentru controlul produselor medicamentoase.

Lucrarea este impartita in doua parti generale referitoare la Notele de curs si Notele de laborator.

Notele de curs prezinta o serie de capitole referitoare la erori, tipuri de erori si evaluarea rezultatelor metodelor analitice cantitative, gravime­tria si principiile metodelor gravimetrice, descrierea unor metode volu­metrice (titrimetrice) des utilizate în domeniul farmaceutic si aplicatii ale acestor metode cantitative clasice in domeniul farmaceutic.

Notele de laborator contin o serie de determinari analitice gravi­metrice și volumetrice ce se efectueaza in cadrul laboratorului de Chimie analitica de catre studenti pentru cunoasterea si aprofundarea tehnicilor prezentate la curs.

 

Detalii tehnice
Data aparitiei12 feb. 2024
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini101
Tip copertaCarte brosata