Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Metode instrumentale de analiza

ISBN/ISSN: 978-606-27-2326-2
Editura: Hamangiu
50,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Prezenta lucrare intitulata Metode instrumentale de analiza – Note de Curs si Laborator abordeaza majoritatea metodelor si tehnicilor uzuale de analiza chimica instrumentala. Lucrarea se adreseaza studenților Facultații de Farmacie din cadrul Universitații Titu Maiorescu, a caror pregatire presupune cunoasterea si insusirea metodelor de analiza chimica si instrumentala.
In lucrare se prezinta o serie de capitole referitoare la tehnici instrumentale de analiza chimica a produselor farmaceutice cum sunt: Metode electrometrice de analiza, Metode spectrofotometrice, Analiza termica, Metode cromatografice de analiza (cromatografia de lichide, cromatografia
in strat subțire, cromatografia de schimb ionic, cromatografia de gaze), Metode electroforetice si noțiuni generale de validare a metodelor de analiza. Notele de laborator conțin o serie de determinari ce se efectueaza in cadrul laboratorului de Chimie analitica de catre studenți pentru cunoasterea si aprofundarea tehnicilor prezentate la curs.

Detalii tehnice
Data aparitiei18 iul. 2023
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini85
Format165x235 mm
Tip copertaCarte brosata