Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat de fiscalitate practica. Optimizare fiscala

ISBN/ISSN: 978-606-18-0480-1
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 79,90 RON
71,91 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea de fata urmareste o evaluare a referentialului normativ in domeniul fiscal, accentul fiind pus, deopotriva, pe prezentarea aspectelor esentiale, cu incidenta relevanta in practica de zi cu zi, cum ar trebui sa fie solutionata o tranzactie cu incidenta fiscala, precum si pe decriptarea unor aspecte legislative controversate si, pe cale de consecinta, supuse unor interpretari arbitrare si neuniforme, inclusiv la nivelul aspectelor procedurale din domeniul fiscal.
 
Din cuprins:
•    peste 400 spete fiscale ce surprind prin cazuri atipice la care solutia presupune cunostinte foarte complexe, situatii ce ar putea aparea oricand fie in activitatea unei societati, fie in analiza unui expert fiscal intr-un potential litigiu cu autoritatea fiscala
•    tratarea unor probleme cum ar fi: achizitia intracomunitara de mijloace de transport second hand destinate revanzarii; calculul impozitului pe profit cu profitul reinvestit; TVA la revanzarea unei constructii vechi, impozitarea unor venituri din activitati agricole ce nu sunt cuprinse in transele anuale de venit; inchirierea unei locuinte pentru directorul general al societatii, implicatii fiscale.

Puncte forte:
•    prezentarea aspectelor esentiale, cu incidenta relevanta in practica de zi cu zi, cum ar trebui sa fie solutionata o tranzactie cu incidenta fiscala, decriptarea unor aspecte legislative controversate
•    elemente cu incidenta fiscala, tratate corespunzator si detaliate in mod analitic
•    tabele sintetice si note explicative
•    raspunsuri la numeroase intrebari precum: Ce implicatii fiscala exista la facturarea catre clientul din Romania cand societatea aplica aceasta structura? Care este regimul acestor tichete cadou? Are magazinul de cartier obligatia sa detina atestat de operator cu produse accizabile? Ce procedura trebuie sa urmeze societatea pentru a obtine o esalonare la plata a obligatiilor bugetare?

Cuvantul autorilor
Autorii multumesc anticipat cititorilor lor si asteapta opinii constructive din partea acestora (la adresele de email: dragos.patroi@drptax.ro si adrian@bentaconsult.ro), referitoare la imbunatatirea continutului prezentei lucrari, in vederea restructurarii acesteia intr-o eventuala editie viitoare.
 
Despre autori:
Adrian BENTA este consultant fiscal, membru CAFR
Mihaela BENTA este consultant fiscal, membru CAFR
Dragos PATROI este consultant fiscal, membru al Camerei Consultantilor Fiscali.

Detalii tehnice
Data aparitiei16 sept. 2015
Categorie generalaVariae
Numar pagini576
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Dragos Patroi
DIN ACEEASI CATEGORIE - Variae
-15%
In curand
Codul Capitalului - Katharina Pistor

Codul Capitalului. Cum Dreptul creeaza Bogatie si Inegalitate

traducere in limba romana Dana Neacsu
90,00 RON 76,50 RON
-15%
In curand
Drepturile si obligatiile parintilor in cazul separarii - Dana Dobrin-Fatol

Drepturile si obligatiile parintilor in cazul separarii

• Parinti necasatoriti • Nu convietuiesc impreuna • Parinti divortati
60,00 RON 51,00 RON