Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste grila – Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

ISBN/ISSN: 978-606-93749-9-3
Editura: Solomon
32,00 lei
28,80 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Ideea acestei carti, generata de lipsa instrumentelor pentru exersarea cunostintelor la disciplina “Organizarea si exercitarea profesiei de avocat”, obligatorie atat la examenul de admitere in barou, cat si la examenul de definitivare in avocatura, s-a nascut chiar in timpul pregatirii celor doua autoare pentru examenul de definitivat in avocatura.

Importanta acestei discipline in pregatirea viitorilor avocati este esentiala, avand in vedere ca legea romana permite avocatului stagiar sa exercite o activitate efectiva in profesie, sa apara in fata instantei, sa asigure asistenta juridica, sa redacteze acte juridice, ceea ce presupune o responsabilitate foarte mare, atat fata de client, cat si fata de societate.

Cunoasterea temeinica a dispozitiilor legale si statutare care reglementeaza profesia de avocat reprezinta si o modalitate de protectie a avocatului, mai ales a avocatului stagiar, fata de pericolele cu care se confrunta in lupta permanenta pe care o duce pentru apararea drepturilor si intereselor membrilor societatii.

Spre deosebire de alte tari, universitatile din Romania nu fac pregatiri speciale pentru absolventii lor care vor sa dea examen pentru primirea in profesia de avocat, astfel incat demersul nostru tinde sa suplineasca aceste lipsuri.

Lucrarea contine 750 de grile, cu un grad de dificultate mediu, si include explicatii pentru fiecare raspuns in parte. Experientei dobandite de autoare “in focul examenelor” i se adauga expertiza si cunostintele coordonatorului, decan al Baroului Constanta si membru al Consiliului UNBR, care cunoaste si aplica legea de organizare a profesiei in cele mai subtile detalii.

Speram ca, prin continutul cartii noastre, asimilarea acestei discipline sa devina atractiva si efectiva, iar antrenamentul cu rezolvarea grilelor sa va ajute la obtinerea rezultatului pe care si-l doreste orice candidat la examenele de admitere si definitivare in profesie: ADMIS!

Detalii tehnice
Data Aparitiei 12 aug. 2015
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 192
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Teste-grila, Minispete, Drept civil

Teste-grila, Minispete, Drept civil

pentru examenele de admitere in profesiile juridice
69,00 lei 62,10 lei
Indisponibila
Minispete Vol III. Drept penal - Udroiu
De acelasi Autor
Din aceeasi Categorie
NOU
Organizarea si exercitarea profesiei de avocat - Zamfir

Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

550 teste grila pentru admiterea in avocatura
42,90 lei 38,61 lei

Admitere in magistratura si avocatura. Ghidul candidatului. Editia a 3-a

OEPA. Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal
109,00 lei 98,10 lei