Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Societatile comerciale aflate in insolventa

ISBN/ISSN: 978-973-127-173-6
40,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Lucrarea intitulata Societatile comerciale aflate in insolventa. Practica judiciara privind raspunderea personalului, o carte necesara, elaborata sub semnul rigorii - autori: Dumitru A. P. Florescu, Gheorghe Negura si Daniel Zamfirache - apare la momentul oportun.

Prezenta lucrare acopera un gol existent in peisajul juridic romanesc, respectiv constituie un instrument util atat pentru partile direct implicate in litigiile ce au ca obiect atragerea raspunderii patrimoniale, cat si pentru profesionistii dreptului, in demersurile pe care le vor intreprinde pentru apararea drepturilor si a libertatilor persoanelor.
 
Culegerea de practica judiciara isi propune sa inlesneasca, alaturi de capitolul de doctrina in materie, studiul reglementarilor incidente in domeniul raspunderii personalului din cadrul societatilor comerciale aflate in insolventa.

Autorii, printr-un efort concertat, au reusit sa imbine cu o deosebita maiestrie, latura teoretica a problematicii tratate, cu latura practica, oferind o bogata jurisprudenta, ce are meritul deosebit de a fi de o perfecta actualitate.
 
Prezentarea spetelor s-a facut intr-o maniera comoda si economica pentru cititor, acesta avand la dispozitie rezumatul chestiunii juridice, fiindu-i astfel facilitat parcursul rapid al lucrarii.
 
Fara indoiala, lucrarea de fata se adreseaza atat studentilor, cat si practicienilor, pentru care credem ca se va dovedi un instrument de lucru necesar si eficient.
 
Dr. Gavril Iosif Chiuzbaian
Presedintele Uniunii Juristilor din Romania

Detalii tehnice
Data aparitiei01 mai 2009
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini416
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si