Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Nicoleta Tandareanu

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1989. Din anul 2000 este Doctor in drept, specializarea Drept comercial, la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, Tema tezei: Procedura reorganizarii judiciare. Conducator stiintific: Prof. Dr. Stanciu Carpenaru.

Activitatea profesionala. A fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie (2014-2018), Curtea de Apel Craiova, Tribunalul Dolj si Judecatoria Craiova. Este Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, (2019-prezent), Membru in Consiliul Stiintific al Institutului National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa si formator, (2019-prezent) si a fost Formator si expert la Institutul National al Magistraturii (2004 – 2020).

Publicatii. Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022. 
Dintre cartile publicate mai amintim: Codul insolventei comentat. Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, Vol. I – art. 1-182 (Editura Universul Juridic, 2017), Codul insolventei adnotat. Noutati, examinare comparativa si note explicative (Editura Universul Juridic, 2014), Insolventa in reglementarea Legii nr. 85/2006. Comentarii, doctrina, jurisprudenta (Editura Universul Juridic 2012).

actualizat  februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina