Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Gabriela Raducan

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1996. In perioada 2003-2005 a urmat cursurile Academiei de Drept European de la Trier – Germania, cu specializarea drept penal international. In 2004 a absolvit masteratul in dreptul afacerilor la Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti.

Este doctor in drept din anul 2008, cu teza Nulitatea actului juridic in dreptul intern si dreptul comparat european. Este profesor universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti si avocat in Baroul Bucuresti. Formator INM pana in martie 2014, actualmente profesor-expert colaborator in proiectele desfasurate de INM in domeniul seminariilor de formare continua a judecatorilor in materia implementarii Noilor Coduri (NCPC) si a crearii de cursuri e-learning pentru magistrati in domeniile drept civil si drept procesual civil. Din 2013, este si formator INPPA, in materia dreptului procesual civil.

Printre ultimele lucrari publicate: Teste grila pentru concursuri si examene (in colaborare cu Marius Voineag, Carolina Maria Nita, Madalina Dinu, Razvan Ilie), sapte editii, Ed. Hamangiu; Fise de procedura civila pentru admiterea in magistratura si avocatura, in coautorat cu Madalina Dinu, patru editii, Ed. Hamangiu; Noul Cod de procedura civila – comentarii pe articole (coordonator prof. univ. dr. Gabriel Boroi), Ed. Hamangiu, 2013; Regulamentul CE nr. 44/2001 privind competenta judiciara, recunoasterea si executarea hotararilor in materie civila si comerciala – comentat si adnotat, in colaborare cu Carolina Maria Nita, Ed. Hamangiu, 2011; Nulitatea actului juridic civil, Ed. Hamangiu, 2010; Dreptul executarii silite. Titlul executoriu european, ed. a 2-a, Ed. Hamangiu, 2010.

actualizat iunie 2016

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Drept procesual civil. Teste grila si spete pentru examene. Editia a 3-a Gabriel Boroi, Gabriela Raducan

Drept procesual civil. Teste grila si spete pentru examene. Editia a 3-a

editia a 3-a revazuta conform legii 71/2011
24,10 RON 21,67 RON
Indisponibila
Imagine Teste grila pentru concursuri si examene ed 2

Teste grila pentru concursuri si examene ed 2

Cuprinde 250 de grile din Noul Cod civil
43,30 RON 39,01 RON
Indisponibila
Imagine Nulitatea actului juridic civil
Indisponibila
Imagine Dreptul executarii silite ed. 2