Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Politica de Coeziune a Uniunii Europene 2014-2020. Strategia Europa 2020

ISBN/ISSN: 978-606-18-0546-4
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 27,90 RON
27,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Politica de Coeziune a Uniunii Europene 2014-2020 dezvolta instrumente financiare pentru a reduce discrepantele dintre statele membre, in special cele de gestionare si impact. In lucrare, accentul este pus pe principalele elemente ale Strategiei Europa 2020, oferind o imagine de ansamblu asupra modalitatii de implementare a instrumentelor structurale, capacitatea de absorbtie a acestora, precum si sarcinile principalelor autoritati cu atributii in domeniu.

Lucrarea constituie un fundament important in pregatirea specialistilor in domeniul juridic cu aplicabilitate directa pe strategia de dezvoltare a statelor membre ale Uniunii Europene. Impactul noii politici de coeziune asupra regiunilor unionale reprezinta un domeniu complex care necesita o analiza intrinseca a instrumentelor financiare care stau la baza acesteia, precum si a pilonilor de dezvoltare regionala la nivelul Uniunii Europene.

Elementul de noutate al lucrarii il constituie faptul ca aceasta prezinta principalele obiective ale noii Politici de Coeziune a Uniunii Europene 2014-2020 si face o analiza a instrumentelor financiare si ale programelor operationale aferente acestora.

Din cuprins:
•    Politica de dezvoltare regionala la nivelul UE
•    Programele operationale aferente fondurilor structurale accesibile in perioada 2014-2020
•    Programul Operational Competitivitate
•    Programul Operational Capital Uman
•    Programul Operational Infrastructura Mare
•    Programul Operational Capacitate Administrativa
•    Programul Operational Asistenta Tehnica

Despre autori:
Dan Drosu SAGUNA este profesor universitar doctor, titular al disciplinelor: Drept financiar si fiscal; Drept bancar si valutar, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti si profesor asociat la mai multe universitati si institutii universitare, cum ar fi Universitatea Ecologica, Universitatea „Titu Maiorescu”, Universitatea „Romano-Americana”, precum si conducator de doctorat in Drept fiscal. Din 2010 este Directorul Institutului Notarial Roman.
Daniela Iuliana RADU este avocat, asistent universitar doctor, titular al disciplinelor: Drept financiar-bancar si Dreptul afacerilor, Facultatea de Finante, Banci si Contabilitate, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” si cadru didactic colaborator la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti.

Detalii tehnice
Data aparitiei07 apr. 2016
Categorie generalaVariae
Numar pagini174
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Drept financiar - Costas

Drept financiar

Finantele nationale, finantele locale, finantele asigurarilor sociale, finantele Uniunii Europene
60,00 RON 60,00 RON
Indisponibila
Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 20 iulie 2016

Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala Ed.14_25.05.2016

Cuprinde modificarile aduse prin Legea nr. 151/2016
29,00 RON