Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept financiar

Finantele nationale, finantele locale, finantele asigurarilor sociale, finantele Uniunii Europene
ISBN/ISSN: 978-606-673-816-3
60,00 lei
54,00 lei
Disponibilitate: In stoc

In Antichitate sau in Evul Mediu, activitatea financiara a statului era redusa ca amploare. Puteam vorbi despre un buget al statului si despre venituri ale bugetului doar in mod exceptional, atunci cand era nevoie de finantarea unei cruciade, a unei ceremonii de incoronare sau a unei sarbatori publice.

Odata cu aparitia si dezvoltarea statului modern, bugetul a devenit o constanta, iar autoritatile publice au inceput sa se preocupe de colectarea unor venituri indestulatoare si de gestionarea atenta a cheltuielilor publice. La inceputul mileniului al III-lea, in vremuri de criza economica, stabilitatea financiara, asigurata printr-o abordare prudenta a constructiei bugetare si printr-o procedura de sanctionare a deficitelor bugetare excesive, a devenit un obiect esential la nivelul Uniunii Europene.

In 2016, radiografiem Dreptul financiar din patru perspective – finantele nationale, finantele locale, finantele asigurarilor sociale si finantele Uniunii Europene – pentru a obtine cea mai buna imagine a activitatii financiare contemporane. Pentru domeniul contributiilor sociale obligatorii, avem in vedere inclusiv evolutiile recente, datorate intrarii in vigoare a noului Cod fiscal.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 17 mar. 2016
Categorie generala Variae
Numar Pagini 400
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si

Drept fiscal

Conform noilor reglementari fiscale 2016
75,00 lei 67,50 lei