Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Evaziunea fiscala. Prevenire si combatere

ISBN/ISSN: 978-606-39-0667-1
59,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Scopul lucrarii Evaziunea fiscala. Prevenire si combatere este de a aborda o tema de actualitate in contextul economic prezent, avand drept deziderat prezentarea si analizarea unor aspecte teoretice si practice vizand evaziunea fiscala, prevenirea si combaterea acesteia, din trei perspective, nationala, a Uniunii Europene si internationala, precum si formularea unor propuneri la nivel legislativ, institutional si procedural.
 
Aceasta este structurata in cinci capitole, primele patru capitole evidentiaza cate o perspectiva de analiza a domeniului evaziunii fiscale, pentru ca in cel de-al cincilea capitol sa realizam un corolar al intregii cercetari, cuprinzand concluziile acesteia si propunerile care rezulta indisolubil din analiza efectuata.
 
Lucrarea constituie un instrument de lucru util atat pentru studentii facultatilor de drept si cu profil economic, cat si pentru teoreticienii si practicienii din domeniu, fiind fundamentata pe o larga consultare a literaturii de specialitate in domeniul de referinta, inclusiv interdisciplinar, prin abordarea unor aspecte de drept comparat, precum si pe analiza legislatiei si jurisprudentei interne si a Uniunii Europene.

Detalii tehnice
Data aparitiei31 iul. 2020
Categorie generalaVariae
Numar pagini290
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata