Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Pachet Drept procesual penal. Partea generala. Caiet de seminar

ISBN/ISSN: P-DPP-PG-CS-23
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 305,00 RON
244,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Pachet Drept procesual penal. Partea generala. Caiet de seminar contine:

1. Drept procesual penal. Partea generala. Editia a 7-a
Anastasiu Crisu

ISBN: 978-606-27-2368-2 / 704 pag. / aparitie septembrie 2023

Cartea Drept procesual penal. Partea generala reprezinta o analiza amanuntita a institutiilor din Partea generala a Codului de procedura penala, astfel cum sunt ele reglementate in legislatie in vigoare.
La elaborarea acestei editii au fost avute in vedere modificarile si completarile aduse de Legea nr. 201/2023 si Legea nr. 214/2023, prin care au fost puse in acord dispozitiile legale cu cele statuate in numeroasele decizii ale Curtii Constitutionale de admitere a unor exceptii de neconstitutionalitate ce au vizat texte ale Codului de procedura penala. De asemenea, sunt prezentate deciziile completurilor specializate ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie pronuntate in analiza recursurilor in interesul legii si a sesizarilor pentru dezlegarea unor chestiuni de drept prin care se asigura interpretarea unitara a legii de procedura penala de catre instantele judecatoresti.

2. Drept procesual penal. Partea generala. Caiet de seminar. Editia a 2-a
autori: Anastasiu Crisu, Cristian Balan, Eduard Gabriel Levai, Corll-Catalina Geana, Cristina - Georgiana Iordache

ISBN: 978-606-27-1670-7 / 376 pag. / aparitie noiembrie 2020

Cartea Drept procesual penal. Partea Generala. Caiet de seminar, editia a 2-a,  include 14 teme abordate in cadrul seminarelor de la disciplina Drept procesual penal, Partea generala, care se studiaza pe parcursul primului semestru al anului universitar.

Alaturi de subiectele teoretice, care sunt prezentate sub forma unor fise schematice, prezenta editie este imbogatita cu un numar mai mare de extrase din hotarari ale instantelor, precum si spete teoretice sau teste tip grila, impreuna cu variantele corecte de raspuns, care urmeaza a fi dezbatute si analizate impreuna cu studentii, in scopul retinerii si intelegerii adecvate a acestui domeniu deosebit de important.
Se regasesc, de asemenea, noi decizii relevante ale Curtii Constitutionale sau decizii pronuntate de completele specializate ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru asigurarea unei practici judiciare unitare, precum si hotarari ale Curtii Europene a Drepturilor Omului in materie.

3. Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 1 septembrie 2023 - Spiralat
autori Ioan-Paul Chis, Victor Vaduva

ISBN: 978-606-27-2340-8/ 720 pag. / aparitie septembrie 2023

Atat Codul penal, cat si Codul de procedura penala sunt insotite de o tabla de materii si un index alfabetic detaliat, care nu fac parte din textele oficiale, ci au fost intocmite de redactia Editurii Hamangiu, pentru a facilita orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor-cheie cautate.
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare este tiparita in format A5 (145x205 mm) si pe hartie ofset si este legata cu spira.

Detalii tehnice
Data aparitiei27 sept. 2023
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini704+376+720