Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Marea criminalitate in contextul globalizarii

ISBN/ISSN: 978-606-673-000-6
42,00 lei
37,80 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Fenomenul mondializarii economice, culturale si socio-politice si de planetarizare ecologica comporta si o globalizare a crimei.

Extinderea criminalitatii internationale presupune nu numai elaborarea de strategii comune de prevenire si combatere eficienta a sa, dar si o interactiune intre, pe de o parte, cercetarea stiintifica in domeniu, si pe de alta, institutiile responsabile in materie.

Campul de investigare care se ofera astazi si astfel cercetarii criminologice a devenit imens. In fata provocarilor globalizarii, criminologia si justitia penala trebuie sa se adapteze pentru a contribui la construirea unei lumi in care valorile esentiale ale culturilor diverse sa fie garantate.

Aceste chestiuni fac obiectul comunicarilor sustinute in cadrul Conferintei cu participare internationala Marea criminalitate in contextul globalizarii si reunite in cadrul acestei lucrari. Informatiile valoroase cuprinse in paginile lucrarii constituie un pretios punct de plecare in activitatea specifica a specialistilor angrenati in acest demers, generand mari provocari teoretice si evidente implicatii practice.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 07 ian. 2013
Categorie generala Variae
Numar Pagini 350
Format Carte brosata
De acelasi Autor
Indisponibila
Imagine Criminalitatea si mediul
Indisponibila
Criminologia din Romania: trecut, prezent si viitor

Criminologia din Romania: trecut, prezent si viitor

Conferinta nationala cu participare internationala, 4 septembrie 2015, Bucuresti
30,00 lei 27,00 lei