Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Criminologia din Romania: trecut, prezent si viitor

Conferinta nationala cu participare internationala, 4 septembrie 2015, Bucuresti
ISBN/ISSN: 978-606-673-957-3
30,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Materialele cuprinse in prezentul volum au fost sustinute in data de 4 septembrie 2015, cu ocazia desfasurarii Conferintei nationale cu participare internationala intitulata „Criminologia din Romania: trecut, prezent si viitor”, conferinta prilejuita de implinirea a 25 de ani de la infiintarea Societatii Romane de Criminologie si Criminalistica (SRCC).

Acest eveniment a fost organizat de Societatea Romana de Criminologie si Criminalistica in parteneriat cu Institutul de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane.

Societatea Romana de Criminologie si Criminalistica a fost infiintata in anul 1990 si are sediul pe Bulevardul Gheorghe Magheru, nr. 22, etaj 2, Sector 1, Bucuresti (punct de reper: langa Teatrul Nottara, in cladire cu Uniunea Juristilor din Romania).

In ceea ce priveste organele de conducere, acestea sunt: Presedinte - prof. univ. dr. Rodica Mihaela Stanoiu, Presedinte executiv - conf. univ. dr. Emilian Stanisor, Vicepresedinti (6), Consiliu director, Secretar general si Secretar general adjunct.

Detalii tehnice
Data aparitiei19 ian. 2017
Categorie generalaVariae
Numar pagini240
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si