Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Mai mult decat un avocat

ISBN/ISSN: 978-606-39-0238-3
Pret de coperta: 79,00 RON
79,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Andreea si Alina Serban – mai mult decat doua avocate…

Alina Maria si Andreea Oana Serban probeaza succesul Metodei DFL prin experienta multi-pasionala, credinta lor si modul sanatos de viata. Absolvente de Drept, cu Master in Marketing si Comunicare (IULM Milano), Strategie Societara (Bocconi, Milano), MBA (Monte Carlo), Master NLP, Scoala de Coaching, Tehnician Nutritionist, si, in curand, absolvente de Psihologie si Psihoterapie Integrativa, Alina Maria si Andreea Oana sunt avocate in Baroul Bucuresti si Baroul Milano.
Experienta lor internationala, clientii din nenumarate domenii – si cazurile acoperind cea mai neasteptata problematica legala –, succesele profesionale si felul in care decurg relatiile lor cu lumea le recomanda intemeiat. O lume mai buna – care creste armonios – se bazeaza pe rigoarea dezvoltarii personale si deci pe relationare. O asemenea lume mai buna incepe cu intentia lor si continua cu Metoda DFL. Inspirate si, la randul lor, surse de inspiratie, autoarele au mai publicat un volum de succes, „Unici si diferiti”, au sustinut cauze umaniste, au promovat inovatia in domeniile in care sunt experte. Vorbitoare cu vocatia sinceritatii si deci cu credibilitate, cu experienta si deschidere spirituala, Alina Maria si Andreea Oana se prezinta si se reprezinta prin ceea ce fac neincetat pentru altii si pentru propria dezvoltare personala. In sedintele de coaching cu avocatii si propriii clienti, Alina Maria si Andreea Oana aplica Metoda DFL cu rezultate excelente.

Sunt „martorul” evolutiei profesionale a colegelor Alina si Andreea Serban: le-am vazut cum au reusit sa devina „unice si diferite”, parafrazand titlul uneia dintre cartile scrise de ele. M-au impresionat pasiunea si energia cu care se implica in tot ce isi propun sa faca.
Cele doua doamne sunt dovada ca profesia de avocat contribuie la dezvoltarea personala si profesionala, permitand, celor care isi doresc, sa prezinte societatii si cealalta fata a avocatului, indepartata de tiparele dreptului.
Avocat Ion Dragne – Decan al Baroului Bucuresti

I have been collaborating with Serban & Serban since 2002. They definitely are not the typical lawyers who stay in the office and go to courts. They are “hands on” lawyers with great inter-personal skills and high EQ. I have enjoyed their solutions based focus and business attitude. They have solved complex situations for us, and, believe me, there were many...
Konstantinos Diamantopoulos, Member of the BOD, Marathon Invest, Viva Credit IFN

Le cunosc pe autoarele Alina si Andreea atat din perspectiva profesionala, cat si din perspectiva umana, personala, ca pe doua persoane unice si diferite, asa cum spune titlul primei carti a lor, cu dorinta de dezvoltare, capabile de inovatie si de realizarea unei conexiuni interdisciplinare intre zona psihologica, pe care o aprofundeaza, si zona juridica, in care exceleaza. Pentru mine, cuvintele asezate in aceasta carte se constituie ca o punte si, in acelasi timp, ca un curcubeu, as zice, intre doua domenii, rezultatul fiind unul de exceptie, care, cu siguranta, are ca finalitate o lume, daca nu mai buna, macar un pic mai buna. A fi psiholog inseamna, inainte de orice, a fi empatic, iar acest lucru poate fi aplicat si de cel ce are calitatea de avocat DFL. Cunostintele pe care psihologia le poate aduce in sfera sociala se pot transfera cu eleganta catre stiintele juridice, care sunt fundamental cladite pe un esafodaj pro-social. Intotdeauna relatia om-om, si nu om-profesionist, va fi cea care va prima, de aceea cred ca un client si-ar dori sa interactioneze cu un avocat care integreaza in personalitatea sa cunostinte psihologice si de dezvoltare personala. Felicit aceasta initiativa cu toata consideratia si prietenia pentru autoare si cred ca astfel de viziuni pot conduce catre o lume in care fiecare dintre noi sa fie In mundi Co mundi – Pro mundi.
Psiholog, conf. dr. Emil Gatej

Colaborarea noastra cu Serban & Serban – pot spune astazi – face parte din succesul companiei noastre. Andreea si Alina,  pe langa pregatirea profesionala si etica, se remarca prin modul lor de implicare cu tot sufletul in rezolvarea problemelor legale. Modul de gestionare a relatiilor profesionale si interumane, astazi, dupa aproape 20 de ani, reprezinta siguranta si incredere intr-o relatie de  colaborare, pe langa o frumoasa prietenie – si spun acestea din toata inima. Cred ca aceasta carte va fi un real succes pentru orice avocat care doreste sa faca diferenta in plan profesional pentru clientii lui.
Kostas Mitzalis, S.C. Golden Foods S.R.L.

„Gianfranco Fantinel & Partners S.A.P.A.” Group, cu sediul in San Daniele del Friuli (UD – Friuli, Venetia Giulia, Italia), colaboreaza cu Serban & Serban de 14 ani. Suntem foarte multumiti sa lucram cu un birou care ne ofera consultanta si ne managerizeaza operatiunile internationale cu seriozitate si hotarare. Contactul nostru este Avocat Andreea Serban – o persoana binevoitoare si o foarte buna profesionista –, cu care este o placere sa lucram in proiectele de management. Le doresc Andreei si partenerilor sai mult succes si sa isi pastreze pentru totdeauna calitatile si caracterul.
Gianfranco Fantinel

Mai mult decat avocati, suntem o comunitate, suntem oameni si ne pasa, suntem interesati de tot ce este nou, pentru o intelegere complexa si utila in relatia cu clientul nostru, pentru rezultate de exceptie in cariera noastra si, totodata, pentru o stare de spirit mai buna.
Un avocat se uita pe sine insusi pentru sustinerea cauzei clientilor sai, dar un avocat DFL celebreaza trilogia relatiei avocat-client-lege.
Un avocat DFL sadeste, inca de la inceputul carierei sale, seminte de incredere in gradina succesului.

Desi misiunea lui prin excelenta este sa inlature dualitatea, miza avocatului este dubla (pe de o parte, isi apara clientul, dar, pe de alta parte, se gandeste si la afacerea sa). Avocatul DFL stie sa gestioneze cu gratie acest paradox.
In fata clientului sau, avocatul DFL devine un catalizator al timpurilor trecut, prezent si viitor.
Un avocat DFL dezleaga misterul din povestea clientului sau, influentata de starea problematica in care acesta se afla.

Detalii tehnice
Data aparitiei26 apr. 2018
Categorie generalaVariae
Numar pagini244
Tip copertaCarte brosata