Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legea contabilitatii nr. 82/1991. Comentariu pe articole

Explicatii, studii de caz, monografii contabile
ISBN/ISSN: 978-606-39-0339-7
Pret de coperta: 89,00 RON
89,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea reprezinta o abordare complexa a institutiei contabilitatii, un instrument de lucru util si o sursa de inspiratie pentru toti vorbitorii limbajului contabil.

Autoarea porneste de la textul legii-cadru, respectiv Legea contabilitatii nr. 82/1991, fiecare articol fiind prezentat, analizat si comentat in detaliu.

Autoarea surprinde evolutia reglementarilor contabile, punand accentul asupra elementelor de noutate aduse de legiuitorul roman in anul 2018. De asemenea, ofera explicatii practice, doctrinare si jurisprudentiale ale cadrului legal in vigoare la acest moment in materia contabilitatii. In acest sens, cartea detaliaza: monografii contabile, scheme de intelegere si aplicare a regulilor contabile, tratamente contabile pentru incadrarea anumitor operatiuni; tehnici aplicate pentru verificarea si controlul tranzactiilor economice, solutii dedicate organizarii contabilitatii, cazuri practice din expertizele contabile judiciare si diverse fenomene care marcheaza activitatea de contabilitate.

De asemenea, pentru o prezentare cat mai cuprinzatoare a dreptului contabil, lucrarea incearca sa integreze in peisaj si elemente de comparabilitate intre legislatia nationala si legislatia contabila europeana si internationala.

In concluzie, lucrarea constituie, in integralitatea sa, o incercare de explicitare aprofundata a normelor care definesc arhitectura sistemului contabil romanesc la acest moment.

Detalii tehnice
Data aparitiei18 oct. 2019
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini670
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul fiscal comentat si adnotat 2021_Emilian Duca

Codul fiscal comentat si adnotat 2021

cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice
189,00 RON
Indisponibila
Codul muncii. Legea dialogului social si 14 legi uzuale, editie ingrijita si adnotata de Marius Eftimie, actualizata la 1 septembrie 2019

Codul muncii. Legea dialogului social si 14 legi uzuale. Actualizat la 1 septembrie 2019

editie ingrijita si adnotata de Marius Eftimie Cuprinde extrase relevante din hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene
25,00 RON
DE ACELASI AUTOR - Maria Badoi