Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Insolventa si lichidare Legislatie, modele de acte, adnotari, teste-grila Noiembrie 2017

Include: Statutul Si Codul De Etica, Republicate!
ISBN/ISSN: 978-606-39-0173-7
Pret de coperta: 49,00 RON
49,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea de fata a aparut din necesitatea pe care am resimtit-o personal, in activitatea desfasurata ca practician in insolventa, de a avea la dispozitie toate actele normative uzuale pentru noi, practicienii, grupate intr-un singur volum.

Pornind de la ideea ca actuala culegere (Insolventa si lichidare. Legislatie, modele de acte, adnotari, teste-grila) este utila si practicienilor in insolventa care sunt nou intrati in profesie sau celor care se pregatesc sa sustina examenul de admitere la UNPIR, fata de lucrarea Insolventa si lichidare. Legislatie principala si secundara, modele de acte, adnotari (2016) am adaugat un set selectiv de 114 intrebari tip grila referitoare la Legea nr. 85/2014.

De asemenea, am completat continutul lucrarii cu Legea nr. 36/1991 privind societatile agricole si alte forme de asociere in agricultura, Statutul profesiei de practician in insolventa si Codul de etica UNPIR republicate in Monitorul Oficial nr. 875 din 7 noiembrie 2017, Ordinul presedintelui ANAF nr. 2442/2016 privind procedurile de agreare si selectie a practicienilor in insolventa de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Au fost pastrate modelele de acte intocmite in practica,in activitatea uzuala, de catre practicienii in insolventa, cu mentiunea ca dezvoltarea fiecarui document in parte depinde de complexitatea si de incarcatura fiecarui dosar de insolventa (in opinia mea, fiecare dosar de insolventa fiind unic).

Mentinem opinia exprimata initial, in sensul ca si aceasta lucrare se va dovedi de un real interes nu doar pentru practicienii in insolventa, ci si pentru toti ceilalti participanti in procedura de insolventa/lichidare a unei societati, judecatori-sindici, creditori, avocati, consilieri juridici, administratori speciali si altii.

 

Lector INPPI drd. Adriana Violeta Nistor
Practician in insolventa

Detalii tehnice
Data aparitiei14 dec. 2017
Categorie generalaLegislatie
Numar pagini488
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Adriana Violeta Nistor
Indisponibila
Insolventa si lichidare - Nistor

Insolventa si lichidarea

Legislatie principala si secundara, modele de acte, adnotari
42,00 RON