Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Insolventa si lichidarea

Legislatie principala si secundara, modele de acte, adnotari
ISBN/ISSN: 978-606-673-165-2
42,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea de fata a aparut din necesitatea pe care am resimtit-o personal, in activitatea desfasurata ca practician in insolventa, de a avea la dispozitie toate aceste acte normative, uzuale pentru noi, practicienii, grupate intr-un singur volum.
In plus fata de actul normativ de baza in activitatea profesionala a practicienilor in insolventa – Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, in practica folosim un cumul de reglementari legale pentru fiecare dosar de insolventa/lichidare.
Am avut in vedere si faptul ca inca exista, pe rolul instantelor, dosare de insolventa care au demarat sub imperiul vechii legi a insolventei, Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, si care nu s-au finalizat.
Din aceste motive, am considerat ca ar fi mai util pentru practician sa gaseasca actele normative necesare reunite intr-o singura carte, si nu „risipite” prin mai multe lucrari.
In aceeasi masura, lucrarea se adreseaza si practicienilor in insolventa nou intrati in profesie, in interesul carora am anexat modelele de documente pe care eu le-am elaborat de-a lungul timpului in practica si pe care le utilizez in activitatea curenta.

Consider ca editia de fata prezinta un real interes nu doar pentru practicienii in insolventa, ci si pentru toti ceilalti participanti in procedura de insolventa/lichidare a unei societati, judecatori-sindici, creditori, avocati, consilieri juridici, administratori speciali si altii.
Totodata, juristii/economistii interesati de sustinerea examenului de admitere la UNPIR pot gasi un real sprijin legislativ in aceasta culegere, ca, de altfel, si studentii din cadrul facultatilor de drept sau ai facultatilor de stiinte economice.

Lector INPPI ADRIANA VIOLETA NISTOR
Practician in insolventa

Detalii tehnice
Data aparitiei16 dec. 2016
Categorie generalaLegislatie, 536
Tip coperta13X20
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Insolventa persoanei fizice

Insolventa persoanei fizice

Tratamentul juridic al supraindatorarii consumatorului
38,50 RON
Indisponibila
Dreptul insolventei. Curs universitar. Editia a 2-a - Nasz

Dreptul insolventei. Editia a 2-a

Curs universitar
50,00 RON 50,00 RON
DE ACELASI AUTOR - Adriana Violeta Nistor
Indisponibila
Insolventa si lichidare Legislatie, modele de acte, adnotari, teste-grila Noiembrie 2017